Diëtist

Diëtiste Petra


www.nutripraktijk.be

dietistepetra@dieetvoorlichting.be

0466/ 26 13 61

Petra is in 2004 afgestudeerd voor de 4 jarige HBO bachelor opleiding Voeding en Diëtetiek in Den Haag.


Ze is lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten (VBVD) en werkt samen met de Diabetes Liga. Ook is ze aangesloten bij de Diëtistenkring Kempenland.


Ze heeft 12 jaar gewerkt als diëtist in een groot gezondheidscentrum met 6 huisartsen, waar ze dieetadviezen gaf aan mensen met allerlei ziektebeelden en gezondheidsklachten. Daarnaast werkte ze in een ziekenhuis, waar ze de specialisaties diabetes en darmproblemen (o.a. FODMAP) had.

"JE HEBT MAAR EEN LIJF, MAAK HET PRETTIG OM ERIN TE WONEN. WEES ER ZUINIG OP EN LIEF VOOR, MAAR WEES OOK DE BAAS EROVER."

Alles wat met gezondheid te maken had vond ik altijd al reuze interessant. 20+ jaar geleden ontmoette ik een vrouw die me vertelde dat ze voorheen veel gezondheidsklachten had, ondanks en van veel medicatie. Nadat ze op een dag besloot gezonder te gaan leven en dit besluit doorvoerde, kon ze stuk voor stuk haar medicatie afbouwen tot ze geen medicatie meer nodig had. Ik was zo onder de indruk van haar ervaring, dat het voor mij op dat moment meteen duidelijk was: ik wil diëtist worden!


Nu ik al 17 jaar diëtist ben, kan ik me geen leuker beroep voorstellen. Ik word er elke keer gelukkig van wanneer iemand zich beter gaat voelen in zijn eigen lijf. Je hebt maar 1 lijf, maak het prettig om erin te wonen. Wees er zuinig op en lief voor, maar wees ook de baas erover.


Bel me om een afspraak in te plannen, zodat we samen kunnen beginnen om jouw lijf weer blij te maken: 0466/261361


Tot binnenkort!

Hallo, ik ben Petra!