HAIO

Deze jonge artsen zijn afgestudeerd en hebben hun stages achter de rug.  Nu specialiseren ze zich in de huisartsgeneeskunde gedurende 3 jaar.  Deze opleiding doen ze onder toezicht van een daartoe opgeleide praktijkopleider, dr. Mieke Peeters.

Je zal ook af en toe kennis maken met stagiairs: zij zijn nog niet klaar met hun studie.

Uit onderzoeken blijkt dat praktijken die opleiding verzorgen,  meer wetenschappelijk   werken. Ze brengen veel nieuwe expertise mee naar de praktijk, wat een bewezen kwaliteitsverbetering geeft.

Meer raadplegingsmomenten, kijk in de agenda!

Snellere beschikbaarheid van de dokter in dringende situaties.

3 artsen kennen jou, nuttig tijdens vakantie.

3 artsen weten meer dan 1.

De jonge arts werkt onder toezicht:er is dagelijks overleg en wekelijks een uitgebreide bespreking.  De jonge arts kan steeds een van onze artsen in advies roepen.

Deze praktijk is een erkende opleidingspraktijk voor jonge artsen van de KuLeuven en UAntwerpen.

Vanaf oktober start onze nieuwe HAIO, Dr. Stephanie Delcroix. Af en toe kunnen er ook stagiairs zijn.   

  1. Haio = Huisarts in opleiding :

              2. Voordelen

              3. Praktisch

Maak afwisselend een afspraak bij dr. Peeters/dr. Van Eyck en de jonge arts, als je regelmatig komt. Zo is er ook altijd iemand op de hoogte tijdens vakanties.

We overleggen dagelijks en de haio vraagt de opleider om assistentie bij problemen. Hopelijk zijn jullie enthousiast om mee te helpen aan de opleiding van jonge huisartsen!  Voor vragen, opmerkingen of problemen, aarzel niet om mij te contacteren.